diumenge, 7 de febrer de 2016

La novel·la comença a caminar

Ja fa tres setmanes que "Abans que el teu record torni cendra", la meva primera novel·la, és al carrer. 
- En només tres setmanes ha aconseguit moltíssim: dues setmanes a la llista de llibres més venuts a La Vanguardia (la primera en el nº 9 i la segona en el nº 7), i la nº 1 a la llista del Diari de Mallorca.
- Una presentació a Mataró vibrant, amb Doria Llibres ple fins a la bandera, en la que Genís Mayola va dir unes paraules plenes d'emoció.
Vaig tenir tres luxes: el Genís Mayola presentant i cantant, l'Antònia Escalas tocant el violí, l'Ariadna Cabezas cantant una cançó filipina. Mireia Lite, de l'editorial Arallibres, va obrir l'acte.
Moltes gràcies als que vau omplir de gom a gom la sala de Doria Llibres. - El luxe de rebre missatges de gent que està llegint la novel·la, o ja l'ha acabat. Moltes, moltes gràcies. Escriure aquesta novel·la ha estat per a mi una llarga història d'amor. Saber que el que m'ha emocionat durant tants anys també us emociona a vosaltres és un dels regals més grans que he rebut mai.

M'esperen més presentacions, i m'encantaria que m'hi acompanyéssiu:

- Dia 19 de Febrer, a les 19:30 a la Llibreria Lluna, de Palma (C. General Riera, 68) Presentaran Joan Perelló, poeta, i Rosa Cursach, directora d'IBdona
- Dia 20 de Febrer, a les 20 h al local de l'Obra Cultural Balear, a Campos. Presentaran Joan Pomar i Mir, i Jaume Pons, escriptors.
- Dia 25 de Febrer, a les 19:30, a la llibreria Saltamartí, de Badalona
- Dia 23 de Març, berenar literari a la llibreria la Central del Born, a Barcelona. A les 19 h.
- Dia 8 d'abril, a la llibreria Roca, de Valls. Presentarà Rosabel Bofarull
- Al Maig farem una presentació a l'Ateneu de Barcelona. Encara està per concretar el dia i la hora.

De fa tres setmanes, doncs, la història d'en Damià, na Francisca, la María, el malvat Llorenç i la infeliç Antònia, reviu cada vegada que algú obre el llibre i la llegeix. Ja ho vaig dir a la presentació: Són personatges inventats, però els he arribat a estimar tant, que sento que, d'alguna manera, en alguna dimensió, existeixen. Potser és que els lectors que esteu llegint aquesta història els feu viure.

6 comentaris:

Esteve ha dit...

Moltes gràcies Maria per regalar-nos el teu talent, il·lusió, esforç i dedicació.
Ah! Per cert, hauries de fer un petit canvi al teu perfil del blog: on posa "Tinc una novel·la genial per publicar (...)" simplement posa "'Abans que el teu record torni cendra' és la meva primera novel·la publicada per l'editorial Arallibres, genial!, (...)" 😉

Laia ha dit...

Hola, Maria!!

Ja m'he apuntat la data del 23 de març al Born! Vindré!!!!! Em fa molta il·lusió, petonets! :-)

Laia

Maria Escalas Bernat ha dit...

Moltes gràcies, Esteve, ho he canviat ja.
Laia, doncs ens farem una abraçada ben forta quan ens veiem!

Laia ha dit...

I taaaaaant!!!! :x :)))

Pere de can Peret ha dit...

Content que el teu projecte, finalment sigui una realitat. Felicitats!

Maria Escalas Bernat ha dit...

Moltes gràcies, Pere de can Peret... realment sóc afortunada