TALLER ESCRIPTURA CREATIVA. EDICIÓ ABRIL 2024

 

Et proposo aprendre i gaudir amb els tallers d'escriptura creativa on-line.


Aquests tallers tenen la voluntat de donar-vos eines per a escriure: parlem de tècniques, proposem temes, exercicis de creativitat, enfocaments diversos i fem comentaris als textos que envieu.


INICI 22 ABRIL 2024


Taller de 5 unitats en les que es parla sobre un aspecte més tècnic i després es proposa un exercici que comentarem en una sessió on-line. És un taller en el que parlarem dels fonaments bàsics que tota narració necessita.

Aquest taller té una periodicitat quinzenal.

El preu és de 140 €, amb la possibilitat que al finalitzar es pugui fer una tutoria extra personalitzada i individual dels textos que l'alumne que ha escrit durant el taller. Aquesta tutoria té un preu de 40€.

Inici  22 ABRIL  (mínim 4 persones - màxim 10 persones)

Cada unitat comença amb la tramesa d'un material didàctic i una proposta d'escriptura. Seguidament es fa una sessió on-line en la qual comentem en grup els textos que heu escrit.

Les sessions síncrones on-line són els dilluns, de 19 a 21 h:

Calendari previst: 


Reps material didàctic

Tramesa del teu text

Sessió on-line de comentaris dels textos rebuts

UD1

22 abril

29 abril

6 maig

UD2

6 maig

13 maig

20 maig

UD3

20 maig

27 maig

3 juny

UD4

3 juny

10 juny

17 juny

UD5

17 juny

24 juny

1 juliolOFERTES: 
Si aporteu una altra persona que no hagi fet mai aquests tallers i s'hi apunta per primer cop, tindreu un descompte de 20€.

ALTRES

Vols escriure, però prefereixes anar més per lliure? 

També puc ajudar-te!

- Coaching literari:  Si estàs escrivint una novel·la o tens un projecte (biografia, contes, etc), et proposo unes sessions individuals personalitzades per acompanyar-te en aquest camí. Consulteu preu.

- Informe de lectura: Valoro el teu manuscrit des d'un punt de vista literari i comercial. L'informe consta d'unes 3 o 4 pàgines amb comentaris, suggeriments, valoració dels punts forts i dèbils i orientació sobre quin pot ser el camí idoni per a que surti a la llum.
Consulteu preu.

- Altres consultes es poden valorar.


VOLS REGALAR ALGUN D'AQUESTS TALLERS?

Posa't en contacte amb mi al correu mariaescalasescriptura@gmail.com i si et cal t'envio un VAL que puguis lliurar com a regal.


PREGUNTES FREQÜENTS


I si m’atabalo?
Es tracta de que us ho passeu bé, escrivint. Teniu total llibertat per, si no us hi veieu amb cor, no lliurar un text. Tot i que he tingut alumnes que ja els està bé llegir el que escriuen els companys i rebre les propostes didàctiques, jo t’animo a que escriguis, segur que t’ho passaràs molt millor.
 
Jo no he escrit mai, faig faltes, no domino el català.
No estem per a jutjar-te ni per a fer-te sentir malament per l’esforç que fas. Evidentment, quan rebi els teus escrits et comentaré les faltes, però sempre des del respecte i la visió positiva.
També et demanaré que, quan comentis els exercicis dels teus companys de grup ho facis, de la mateixa manera.

Em fa por no tenir “inspiració” i no saber què escriure
Això és part de la meva tasca: donar-te eines per a que trobis la manera d’escriure millor, recursos per trobar idees, i sobretot, vetllar per a que la inspiració et trobi treballant!

Hi haurà alguna trobada presencial?
Els grups són de gent d’arreu dels països catalans, i no està prevista una trobada presencial, tot i que, si us animeu, m’hi apunto!

Com ho pago?
Si hi tens interès, fes-m'ho saber i, si encara hi ha places, et donaré el IBAN on has de fer l'ingrés. També pots pagar per Bizum. 
Al concepte hi has de posar el teu nom.

Necessito alguna eina, algun requisit a l'ordinador?
Per a fer les activitats del curs, aniria bé que tinguessis un compte de gmail. Com que compartiré amb vosaltres textos i recursos des del  Drive, si teniu un compte de Gmail no tindreu problemes per a accedir-hi. 
Si no pots fer-ho, m’ho fas saber i buscarem una alternativa.


Espero que hagi estat d’ajut aquesta informació, si hi ha alguna cosa que vols aclarir, no dubtis a preguntar.    mariaescalasescriptura@gmail.com