diumenge, 5 de juny del 2011

Super-vivències quotidianes


A principi de curs el Josep Lligadas em va trucar per proposar-me d'editar un recull d'articles d'aquest blog. El llibre ja ha sortit, es diu "Super-vivències quotidianes", l'edita l'editorial CPL a la seva col·lecció Emaús. Es pot comprar per internet aquí
La veritat és que em sento molt afalagada. Són articles sense gaire pretensió literària, fa una mica de vergonya que els meus companys de l'Ateneu el llegeixin perquè molts d'ells són escrits en un moment, un rampell.
La selecció dels articles l'han fet al CPL, i també ells l'han traduït al castellà. La portada l'ha fet la Mercè Solé, i la veritat és que trobo que té molta gràcia. Espero que, com amb les cireres, comenceu a llegir i no pugueu parar. Si voleu llegir què diu la Mercè sobre el llibre ho podeu fer aquí.
El títol me'l va proposar la meva "amiga-tota", la Mariona: va d'anar sobrevivint, però també de trobar la manera, en el dia a dia quotidià, de trobar que cada vivència és "super". M'agrada, aquest joc de paraules.
Aprofito, per cert, aquest post per fer saber el que he anat dient a petit comitè: estic escrivint una novel·la, és una feina apassionant però molt esclava. Tinc previst acabar-la d'aquí a un any/any i mig.
Ara, però, tinc altres mogudes que m'obliguen a parar una mica. O sigui que per ara, assaboriu el llibre.
(si voleu!)

15 comentaris:

Equip de redacció ha dit...

Jo ja l'he assaborit amb molt de gust... M'ho he passat la mar de bé!
Mercè

Assumpta ha dit...

Ei, quina il·lusió tan gran, veure publicat un llibre amb quelcom tan "teu" :-))

Molta sort! i ànim amb la novel·la!!

Sir 6,14 ha dit...

Amb ganes de que m'arribi! El portaré quan el tingui i espero una firmeta... Serà el segon que tinc signat per tu, encara que el primer, l'autor és un altre, tot i que semblant a tu!

Ramon Bassas ha dit...

Maria
Crec que mereixeria que féssim una presentació del llibre a Mataró. Et ve de gust? Si vols, t'ajudo

Jaume Pubill ha dit...

Han tingut una bona idea els teus amics del CPL. No l'he llegit, però segur que ha de ser unadelícia veient com és el teu blog.
per molts d'anys!

Maria Escalas Bernat ha dit...

Ramon, t'agafo la paraula!
Ja ho havia pensat, però estic molt liada i prefereixo esperar a recuperar l'oxígen.
Darrerament vaig una mica de bòlid.
Espero que ens veiem a la missa del Bartolo. Allà t'agafaré per banda.
Àlex, a la missa del Bartolo tindràs el segon llibre firmat per mi. Una abraçada
Mercè, Assumpta, Jaume, moltes gràcies.
Aquests dies vaig molt concentrada amb altres històries, però la veritat és que entre una cosa i l'altra, amb tants missatges i energies positives tinc l'autoestima a tope!

montserratqp ha dit...

Vaig tard, vaig tard...però no vull deixar de felicitar-te, Maria...i visca les cireres!

Muriel Villanueva Perarnau ha dit...

Moltes felicitats, Maria! Ha quedat maquíssim i esperem tenir-lo a la parada de l'Escola del proper Sant Jordi! B7s. Muriel

Coloma ha dit...

El llegiré tenint-te molt present. Gràcies per aquest obsequi tan preuat.

Coloma

Florenci ha dit...

Maria t’admiro. No nomes pel fet de fer tantes coses (treballar, estudiar, mantenir un blog, fer esport, i que se jo quantes més) sinó per, a sobre, fer-les tan be. I ara vas i publiques un llibre, com si res.
Crec que tens un do per escriure.
Bon estiu. Ens veurem novament a Novel•la 2 amb les nostres “motxilles”, plenes de personatges i escenes, carregades a l’esquena. Petons.
Florenci

Ramon Bassas ha dit...

Maria
No sé si seré o no a Mataró el dia de la Missa; si no hi sóc m'envies un mail i ho comencem a preparar

Anònim ha dit...

Hola Maria,
Per casualitats de la vida ahir em va venir a les mans el teu llibre. Me'l vaig posar a la bossa i allí s'ha passat la nit. Avui ha sigut un dia dur per a mi. M'he passat el dia a l'hospital acompanyant a un familiar malalt que està rebent un tractament ambulatori. Per més que ho hagis viscut, les hores d'espera es fan eternes en aquests llocs... Després de llegir dues revistes, he recordat que portava el llibre i l'he començat a llegir. I llegint llegint, l'he acabat sense donar-me compte. Com cirera rera cirera, me les he acabat menjant totes! Ara, acabada d'arribar a casa he buscat el teu blog per donar-te les GRÀCIES! No pots imaginar que han suposat per a mi les teves paraules/vivències... han sigut un d'aquells "regalets" que Déu ens va fent dia a dia, en el nostre caminar. En dono gràcies a Ell també! Felicitats pel llibre! Continua SUPER-VIVINT i compartint-ho amb tots nosaltres!

Maria Escalas Bernat ha dit...

Anònim, siguis qui siguis, les teves paraules m'han arribat molt a dins. Estic una mica tocada per assumptes que no venen al cas, i m'has fet pujar la moral. Moltes gràcies!
Muriel, Florenci, Montserrat, Coloma... moltes gràcies a tots

Anònim ha dit...

Hola Maria,
Vaig estar "super-content" de veure't després de tants d'anys a s'escar de sa Ràpita, lloc on vàrem disfrutar de molt bones vivències d'estiu i aviat se'm varen reactivar tots els bons records d'aquells temps. Prest m'arribarà el teu llibre!!que llegiré amb gran il·lusió
Pep

Maria Escalas Bernat ha dit...

Pep, a mi també em va fer molta gràcia retrobar-te! Els records d'aquells estius sempre els tendré presents.
Dir-te que el llibre es ven a Campos, a la llibreria "ansa per ansa"
Esper que t'agradi.
Una abraçada ben forta