divendres, 13 de novembre del 2009

Les quaranta coses (4)

Continuo amb la llista de quaranta coses per les quals estic agraïda:
31: Per ma mare i el meu pare. Dir alguna cosa més es quedaria curt, o sigui que ho deixo aquí.
32: Per què hi ha molta, moltíssima bona gent al món. Perquè els bons son molt més nombrosos que els dolents, encara que aquests facin més soroll.
33: perquè sempre, malgrat tot, hi ha espai per a l'esperança
34: per la salut
35: per la família que entre el Jordi i jo hem construït
36: per la inquietud artística, la meva petita i humil i la de tants grandiosos artistes que han fet del món un lloc més habitable
37: perquè les coses que realment importen no es paguen amb diners, i això vol dir que més o menys estan a l'abast de tothom. Només cal mullar-se per aconseguir-les.(Atenció: que no es paguin amb diners no vol dir que siguin gratis)
38: : amb els anys (ui) he après que "lo que jode curte", que la vida tossuda recomença, que els dies foscos donen pas a albades lluminoses, que el dolor ens ajuda a créixer. Que quan l'oruga pensa que és el final neix la papallona. I per aprendre tot això he hagut de plorar, i molt. I per això, estic agraïda a les llàgrimes que m'han fet com sóc.
39: He conegut molta gent molt interessant. Alguns encara hi són, altres ja han marxat, alguns els veig quotidianament, altres de vegada en quan arriben al meu port, deixen la seva emprempta i marxen fins a la propera. Dono gràcies, doncs, a la sort d'haver-me creuat en la vida amb gent tan interessant.
40:Per què estic on vull, amb qui vull i com vull estar. I suposo que això és la definició de felicitat més simple, però no per això menys real.

5 comentaris:

Mar, Pepe, José Manuel y Sofía ha dit...

Hola María!!! sento no haver-te felicitat quan tocava, tard però: moltíssimes felicitats!!!! m'encanta la teva recopilació i de fet pensava demanar´t'ho!!!! donar gràcies sempre és una bona cosa, de fet crec que és molt sà!!! seguirem en contacte, rep una abraçada. Mar

Maria Escalas Bernat ha dit...

Ei, gràcies a vosaltres.
Un petonàs
Maria

Marcos Mateu ha dit...

Molt ben pensats: 18, 19, 30 i la papallona del 38!

Maria Escalas Bernat ha dit...

Marcos, tu hi tens bastant a veure, amb la nº 1 (estic agraïda a haver trobat amics com tu), amb la dels estius que he passat, i la gent amb la que els he passat...
Vaig rebre el que em vas enviar per l'aniversari... Moltes gràcies!

Anònim ha dit...

Si, Maria també va ser el meu aniversari. Donar gràcies és meravellós i el tenim un poc oblidat.

Jo vull agraïr la feliç coincidencia del nostre aniversari. Jo, valenciana, el celebre a Mallorca; tu, mallorquina, a Catalunya... crec q tenim sort!

Molts d'anys!
Catimar.