dijous, 1 de juny del 2006

Juny

Ja som al juny. M'ho diu el Marià (el meu nou jefe) obrint els seus ulls oceànics, a quarts de vuit del matí. No me n'havia adonat. Ja estem al darrer mes de curs.
(Segur que no passa el temps més ràpid que abans? Quan jo era petita els cursos eren eterns, i ara passen com una exhalació!)
Recordo que a la meva època d'estudiant em queixava del juny. Un mes tan maco, i jo enterrada en vida, estudiant com una cosaca. I feia plans per quan pogués ser el que havia de ser: sol, caloreta, estiu incipient, Sant Joan, primeres anades a la platja, albercocs i cireres, gelats a una terrassa veient passar gent, vespres que s'allarguen, xerrades interminables intentant acabar de fondre els granissats de pinya.
Pobra jo, no m'imaginava que continuaria al ram del guix, i que el Juny seria sempre el mes estressant: exàmens i llibretes per corregir, juntes d'avaluació, comandes pel curs que ve, i a més concerts mil, i casaments amb música...esgotament físic i mental. De fa uns anys, tinc per costum (petita superstició) anar a comprar vitamines el primer dia que veig orenetes. Tot i així no basta, i hi ha dies que arribo al vespre que m'han de donar el sopar per intra-venosa.
Em nego a perdre'm el juny. Em nego a no assaborir d'aquest mes tan maco, que sembla un immens divendres a la tarda, quan ja treballes esperant el cap de setmana. Aviat farem vacances. A veure si gaudim d'aquest mes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo més fotut es que ja ha pasat un altre any i per què co...s corren tant ara? Recordo ma mare dient: jo vaig de cara la calor i quan m'adono vaig de cara el fred.Quanta raó!!!Definitivament ens fem vells.A VIURE QUE SON DOS DIES!!No em vull menjar el tarro, més de lo estrictament necesari, anem de vacances?!
El proper dia que ens veiem et prepararé una "vitamina" com diuen a Sto. Domingo i veuràs quina marxa!!!

Maria Escalas Bernat ha dit...

... a viure... que són dos dies... un plou i l'altre tens la regla!
(per cert, qui ets?)

Anònim ha dit...

Jejejeje. Molt bon post Maria.
He arribat a la teva web gràcies a un comentari que has deixat al blog de la Care.
T'aniré lleguint, m'he sentit molt identificada amb lo que expliques, i m'encanta que t'encanti Juny, doncs realment crec que es un mes preciós. Una salutació.
Comella Firmet (Mataró)
http://guallavitoclub.blogia.com
PD. Molt curiós lo que fas només veure la primera oreneta ;)

Anònim ha dit...

Adivina, adivina? Estic més aprop teu del que et penses.La primera síl.laba del meu nick t´hauria de donar una pista.Per cert sinó en tens prou...mágrada anar a pescar amb barca.

Maria Escalas Bernat ha dit...

Lulu... Ara ja t'ubico! Això de la vitamina està pendent. Poster quan poguem anar a pescar d'una vegada! (per entretenir l'espera)
Comella firmet: Moltes gràcies, saps, la Care està molt acostumada a que la gent la llegeixi, però a mi m'afalaga moltíssim. Jo també he visitat el teu bloc. Ens anirem trobant.