dimecres, 31 de maig del 2006

Invents útils

-Una bossa amb una llumeta que s'encengués quan l'obres, tipus gelera. Aniria molt bé per trobar coses!
-Un para-brises per les ulleres, per quan plou i els vidres es mullen. Recordo que en la meva adolescència s'usaven unes ulleres tipus presentadora de l'un, dos tres, i ho passava molt malament en dies de pluja.
-Un volant per dirigir els carros dels súpers quan estan carregats. (això ja està: ho va inventar el Jordi, i és patent de la universitat politècnica de Catalunya, a veure si alguna cadena s'interessa per això i sortim de l'anonimat)
-Un estimòmetre. Que fos fiable, que sabés distingir entre amor, gelosia, possessió, comoditat, costum.... i les mil coses que solem confondre amb amor. També podria presentar-ho en tants per cent: (El que sents per aquella persona és un % de desig, un % de gelosia, un % de tossuderia...)
-Una variant útil de l'estimòmetre seria un detector de fills de puta, un filldeputòmetre, que ens lliurés de moltes enganxades. Seria genial.
-Uns nens self-clean, com els forns. Tindrien molt èxit.
-Ara que ho penso, estaria bé una casa tota ella self-clean.
-En l'apartat de fills, hi podem incloure, com no, el botó d'Stand-by que tots els pares hem buscat, en un moment o altre. (la tele és un succedani, però no és el mateix)
I tenir també nosaltres el botó d'Stand-by, per desconnectar de veritat quan fem una becaina, sense que els telèfons dels veïns, o les preocupacions ens desvetllin.
-Uns cotxes que poguessin girar les rodes 90 graus, per poder posar el cotxe just davant d'un aparcament i desplaçar-se lateralment, ficant-lo a la primera.
-I parlant de cotxes, jo sempre espero que plogui perquè el meu es netegi... Però clar, per dintre el cotxe no plou! estaria bé un xàfec interior, amb una ventada que se'n dugués la brutícia.
-Una roba repel·lent de taques. Ja n'han fet estovalles, d'un material que repel·leix la humitat... Jo que sóc incapaç de prendre un cafè sense tacar-me, agrairia molt aquest invent.
-Una manta amb espessors diferents, o sigui, amb una part més gruixuda que l'altra, perquè persones caloroses i fredoliques poguessin dormir juntes sense conflictes.
-Els alumnes d'ESO agrairien els hologrames: poder deixar l'holograma a classe i anar al parc. Aquest invent també el podrien aprofitar els funcionaris ;-). De tota manera, no m'estranyaria que ja estigués inventat, i alguns l'estiguin fent servir.