dijous, 13 de setembre del 2018

El camí de la Sara

Fa ben poc que "Sara i els silencis" ha sortit del forn, i ja està donant moltes alegries.
Us en dic unes quantes: Una entrevista que em va fer Bernat Puigtobella per a núvol, que podeu llegir clicant aquí
O una crítica d'Anna Carreras, també a Núvol, que podeu llegir aquí

A part, m'han mencionat a TV3, parlant de les novetats editorials. Podeu veure-ho en aquest vídeo: (perdoneu el procediment una mica sui generis, és un enregistrament d'un telèfon... no n'he sabut més!)


A més, ja ha sortit a la llista de més venuts al diari de Mallorca, al suplement de cultura Bellver, i n'han parlat a Catalunya Ràdio, podeu escoltar-ho aquí. (a partir del minut 14) 
Per cert, en aquest tall, sentireu que Màrius Serra diu que tenen pendent portar-me al programa: serà el proper dilluns, dia 17 al matí, a partir de les 11, al programa de la Terribas, en Màrius Serra m'entrevistarà dins la secció Lecturalia. 
Voleu que ho celebrem junts?
Doncs veniu a la presentació a Barcelona! Serà el proper diumenge dia 16, durant els actes de la Setmana del llibre en Català. 
A les 12, a l'avinguda de la Catedral, a l'escenari 2. Em presentarà l'Ada Castells (quin gran honor!) i el Xavier Codony, us farà un tastet d'un fragment de la novel·la. 

Si trobeu que Barcelona està massa lluny, o esteu molt ocupats, tranquils, que farem moltes més presentacions. Ja us avanço que, a Mataró, serà dia 20 d'octubre, a les 18 h a la biblioteca Pompeu Fabra.
M'emociona molt tot això que està passant. N'estic molt, molt agraïda, a la rebuda que ha tingut el llibre, i al ressò que està tenint, no només als mitjans, sinó en el munt de gent que ja l'ha llegit i em fan arribar les seves impressions. 
Em farà moltíssima il·lusió poder saludar-vos, lectors que no conec, però que sento tan propers a mi, quan em dieu que us arriba aquesta història.

9 comentaris:

M. Roser ha dit...

Moltes felicitats, jo ara fa un any també en vaig publicar un...Els teus es poden llegir en format electrònic o només en paper? t'ho pregunto perquè m'hes més fàcil per la lletra gran...
Que tinguis molt d'èxit amb aquest nou llibre.
Bon vespre.

M. Roser ha dit...

Si em vols conèixer una mica, també tinc un bloc que es diu Petiteses...

Unknown ha dit...

Maria Roser, sí que està en format electrònic! Quin és el teu llibre? on es pot trobar?
I ara mateix vaig a llegir el teu blog!
Petons!

M. Roser ha dit...

El meu últim llibre, ( és que en tinc tres que ja estan exhaurits, un de narrativa
, un de poemes i un conte infantil) es diu "Jo et donaré ales" i són cartes ( reals ) a un noi de la presó...Publicat per l'editorial TerraIgnota. Es pot trobar a moltes llibreries) al blog hi tinc un llistat , fins i tot a l'Abacus. A la llibreria Geli de Girona, també hi és... Sinó el trobessis digam-ho, jo te'l puc fer arribar amb molt de gust. El primer es pot descarregar pel blog.
Bon vespre.

Helena Bonals ha dit...

Moltes felicitats, Maria, te les mereixes totes! No sé encara si podré venir demà... en tot cas no em podràs dedicar el primer llibre, el tinc al poble.

Maria Escalas Bernat ha dit...

Helena, quin gust coneixer-te! Moltes gràcies per venir, i perdona el meu desconcert, estava realment atabalada!
M. Roser, ho buscaré.
Maria

Helena Bonals ha dit...

Maria, em sembla que el llegiré una mica abans que no et vaig dir! Va ser de molt nivell tal com va fer de rapsode el Xavier Codony, no recordo si es deia així. Em va agradar molt la idea d'esborrador en comptes d'escriptor.
Jo també estava atabalada, amb tanta cua! Et volia dir que a casa coneixíem el mossèn Josep Escós, de Navarcles, que cites a la teva primera novel·la. Fa poc va morir.

Unknown ha dit...

Helena, sí, ho vaig saber, em va saber molt de greu no poder anar al funeral, l'estimava molt.
Espero que t'agradi la segona novel·la!
I sí, el rapsode es diu Xavier Codony.

Helena Bonals ha dit...

Hola, Maria,
Aquí tens la ressenya del teu llibre. Un plaer de llegir-te!