dimarts, 24 d’octubre del 2006

Bon rotllo pre-nadalenc i planetari

M’agrada tenir gent que m’estimo lluny. No és una qüestió masoquista, tot i que pot semblar-ho. És que sembla que quan la gent es pensa en la distància estableix com un finíssim fil de plata lluent, i m’agrada tenir una imatge de la terra com si estigués il·luminada amb tot de pensaments positius de gent que es desitja felicitat, que manté l’espurna de l’amistat a través de Quilòmetres i anys.
És una imatge ensucrada i pre-nadalenca potser. Divendres passat el Joan em deia que vaig amb el lliri a la mà, però realment penso que és bo pensar en clau positiva, malgrat les puntuals ensopegades que aquesta actitud comporta.
En aquests moments tinc amics, gent estimada arreu del món: a més de Catalunya i Mallorca, a Estats Units, a Andalusia, a Angola, al Japó, a Anglaterra, a França, a Itàlia, a Madrid, a Toronto...
Alguns hi són per passar uns dies, altres han pres opcions de vida radicals que els han fet abandonar les comoditats occidentals i intentar deixar el món millor del que l’han trobat, altres simplement no han volgut rebutjar una oportunitat laboral única, altres han tornat a casa seva després d’haver-me domesticat...
Tota aquesta gent, aquests amics, alguns més íntims, em fan sentir com un immens corrent d’amor.
Com Felip II, que deia que en el seu regne no es posava el sol, m’agrada sentir-me acompanyada, saber quan em llevo que mentre dormia hi havia gent que m’estima desperta, i pensar mentre estic llevada en gent llunyana que està dormint.
I aquesta energia positiva no descansa, sempre hi ha algú despert, vetllant el son dels que estan enfora.
Continuant amb el lliri a la mà, m’agradaria que això donés fruit, que realment el món fos millor perquè la gent que s’estima en la distància s’envia les energies positives i crea un corrent de bon rotllo.
No es perd res intentant-ho!

8 comentaris:

Marcos Mateu ha dit...

Tu ! esta molt ben pensat i molt ben escrit aixo ! (llagrimeta...) Quina idea mes bona i mes visual !

Maria Escalas Bernat ha dit...

Marcos, tu ets dels que tens més feina: quan tu estàs despert la majoria filem bava, o sigui que has d'enviar bon feeling per a tothom
Tots et tenim molt present. (llagrimeta...)

Anònim ha dit...

La Maria té raó. Marcos, a veure si es nota que treballes de valent. Però imagina't tu la d'energia positiva que t'arribarà quan tots els d'aquí pensem en tu.
Maria: m'ha agradat aquesta idea, és realment preciós creure que quan tu dorms, a l'altre punta del món hi ha qui vetlla per tu, o a l'inrevés.

Marcos Mateu ha dit...

Z z z z z z z z z z . . . . .

Anònim ha dit...

quina responsabilitat ser l'únic que vetla pels que dormim a aquesta banda de l'Atlàntic,no Marcos?
Puc veure perfectament els fils de plata que uneixen Mallorca, Mataró i Los Angeles. Només esper que no es fonguin...(llagrimeta?)

Marcos Mateu ha dit...

Li podeu dir a n'en Bruce que posi sa musica un poquet mes baixa? aqui no hi ha qui fagi horeta si no...

Z z z z z....

Maria Escalas Bernat ha dit...

Per si no vos havia quedat clar abans, ara vos ho dic...
VOS ESTIM MOOOOOOOOOOOOOOLT!
(LLagrimota.....)

Marcos Mateu ha dit...

Yujuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!

Igualment !